بهترین و بزرگترین مرکز دانلود و خرید وفروش پروژه های پایان نامه دانشجویی و تحقیقات آماده و کارآموزی به صورت حرفه ای فایل های آموزشی و فایل های پاورپوینت
آخرین محصولات فروشگاه
محبوبترین محصولات
فروشگاه فروشگاه بزرگ علم فایل فروشگاه خرید و فروش مقاله و تحقیق

اطلاعیه فروشگاه

در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود.ضمنا برای اینکه راحت تر محصول مورد نظرتون رو پیدا کنید از قسمت (جستجوی محصولات) بالای صفحه استفاده کنید. با تشکر

دانلود مقاله بررسي علل و ميزان ضايعات آرد و نان هاي مختلف

دانلود مقاله بررسي علل و ميزان ضايعات آرد و نان هاي مختلف لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب* فرمت فايل:Word (قابل ويرايش و آماده پرينت) تعداد صفحه: 13 فهرست و توضیحات: چكيده مقدمه توصيه و پيشنهاد نتيجه گيري منابع و مراجع   جدول شماره 1- درصد خريدار و تعداد نان خريداري شده در هر وعده توسط مصرف كننده جدول شماره 2- طبق اطهارات مصرف كننده دورريز نان ها در هر روز بشرح زير برآورد شد   چكيده اين مطالعه به منظور بررسي ميزان ضايعات آرد و نان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود تحقیق درمورد علائم فساد مواد غذایی

دانلود تحقیق درمورد علائم فساد مواد غذایی لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب* فرمت فايل:Word (قابل ويرايش و آماده پرينت) تعداد صفحه: 11   علائم فساد مواد غذایی میکروارگانیسم‌ها (باکتری‌ها) در زندگی ما انسان‌ها نقش مهمی را ایفا می‌کنند. همان‌گونه که در تولید مواد مفید و حیاتی از جمله فرایند تخمیر، تولید مواد شیمیایی بخصوص در صنایع داروسازی مورداستفاده قرار می‌گیرند از نقطه‌نظر دیگری به عنوان عامل مخ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,600 تومان

دانلود تحقیق درمورد بیوتکنولوژی غذایی

دانلود تحقیق درمورد بیوتکنولوژی غذایی لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب* فرمت فايل:Word (قابل ويرايش و آماده پرينت) تعداد صفحه: 7 فهرست و توضیحات: بیوتکنولوژی غذایی كاربردهاي بيوتكنولوژي در صنايع غذايي تعريف بيوتكنولوژي غذايي توليد محصولات نهايي غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي میکروارگانیسم های مهم در میکروبیولوژی مواد غذایی مواد غذایی و آنزیم های حاصل از M.Oها   بیوتکنولوژی غذایی بیوتکنولوژی غذایی عبارت است از استفاده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود تحقیق کامل درمورد خشک کن های تصعیدی ( انجمادی)

دانلود تحقیق کامل درمورد خشک کن های تصعیدی ( انجمادی) لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب* فرمت فايل:Word (قابل ويرايش و آماده پرينت) تعداد صفحه: 11 فهرست و توضیحات: مقدمه فرآیند طراحی محفظه ی خشک کن 1-مقیاس پایلوت 2-افزایش مقیاس خشک کن های تصعیدی صنعتی 1-خشک کن های تصعیدی سینی دار 2-خشک کن تصعیدی تونلی اهمیت کاربرد  تکنولوژی خشک کن های انجمادی در صنایع غذایی و دارویی نکات ویژه در مورد خشک کردن تصعیدی مواد غذایی 1-گوشت و ماهی 2-میوه ها ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,400 تومان

دانلود تحقیق کامل درمورد خشک کن های پاششی

دانلود تحقیق کامل درمورد خشک کن های پاششی لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب* فرمت فايل:Word (قابل ويرايش و آماده پرينت) تعداد صفحه: 11 فهرست و توضیحات: خشک کن های پاششی  spray drier توصیف فرایند ها ترکیب اسپری خشک شونده پیشخوان جاری ملحقات خنک کننده طبقه سیال ترکیب اسپری سرد کننده کاربرد ها ملحقات گرمایش ردیابی  FT81-65 خشک کن های نواری تحت خلاء  VACCUM BELT DRIERS کار اصلی خشک کن های نواری تحت خلاء ویژگی خشک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,400 تومان

دانلود مقاله کامل درباره نانو تکنولوری در صنایع غذایی

دانلود مقاله کامل درباره نانو تکنولوری در صنایع غذایی لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب* فرمت فايل:Word (قابل ويرايش و آماده پرينت) تعداد صفحه: 19   تعريف بيوتكنولوژي غذايي: توليد محصولات نهايي غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي. توليد مواد افزودني غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي . اصلاح مستقيم مواد غذايي يا مواد افزودني به غذا . توليد مواد كمك فراوري . كاربردهاي تجزيه‌اي . تصفيه پسماند . تعريف بيوتكنولوژي غذايي در ارتباط با ص ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,900 تومان

دانلود تحقیق کامل درمورد نانو تکنولوری در صنایع غذایی

دانلود تحقیق کامل درمورد نانو تکنولوری در صنایع غذایی لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب* فرمت فايل:Word (قابل ويرايش و آماده پرينت) تعداد صفحه: 19   تعريف بيوتكنولوژي غذايي: توليد محصولات نهايي غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي. توليد مواد افزودني غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي . اصلاح مستقيم مواد غذايي يا مواد افزودني به غذا . توليد مواد كمك فراوري . كاربردهاي تجزيه‌اي . تصفيه پسماند . تعريف بيوتكنولوژي غذايي در ارتباط با ص ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,300 تومان

تحقیق در مورد کاربرد نانو تکنولوژی در صنابع غذایی

تحقیق در مورد کاربرد نانو تکنولوژی در صنابع غذایی لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب* فرمت فايل:Word (قابل ويرايش و آماده پرينت) تعداد صفحه: 19 فهرست مطالب: تعريف بيوتكنولوژي غذايي: تعريف بيوتكنولوژي غذايي در ارتباط با صنايع غذايي: 1- كاربرد بيوتكنولوژي سنتي: 2- کاربرد بيوتكنولوژي نوين کاربردهای فناوری نانو در کشاورزی: دیگر اثرات نانو تکنولوژی در کشاورزی:  پروژه های نانوتکنولوژی در حوزه کشاورزی و غذا عبارتند از : فن آوری نانو در شرک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

تحقیق در مورد پاستوریزه کردن

تحقیق در مورد پاستوریزه کردن لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب* فرمت فايل:Word (قابل ويرايش و آماده پرينت) تعداد صفحه: 4 فهرست مطالب: مقدمه پاستوریزه کردن شیر دیگر روش های استاندارد پاستوریزه و شیر خام آیا استانداردهای امروزی مناسبند؟   مقدمه پاستوریزه کردن، فرایندی است که طی آن مواد غذایی را حرارت می دهند تا میکروب های موجود در آنها همچون باکتری، ویروس، پروتوزوآ، کپک و... کشته شوند. پس از آنکه لوئی پاستور، دانش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تحقیق در مورد بیوتکنولوژی غذایی

تحقیق در مورد بیوتکنولوژی غذایی لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب* فرمت فايل:Word (قابل ويرايش و آماده پرينت) تعداد صفحه: 7 فهرست مطالب: بیوتکنولوژی غذایی كاربردهاي بيوتكنولوژي در صنايع غذايي تعريف بيوتكنولوژي غذايي توليد مواد كمك فراوري كاربردهاي تجزيه‌اي تصفيه پسماند توليد محصولات نهايي غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي بحث : مواد غذایی و آنزیم های حاصل از M.Oها   بیوتکنولوژی غذایی بیوتکنولوژی غذایی عبا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,600 تومان
تعداد صفحه(1):
نظرسنجی
قیمت های محصولات فروشگاه را چگونه میبینید؟
filesell filesell